رئیس اتاق بازرگانی مازندران: ضایعات برنج مازندران بالا است/صنایع تبدیلی در خواب

رئیس اتاق بازرگانی مازندران:

ضایعات برنج مازندران بالا است/صنایع تبدیلی در خواب

رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت: شالیکوبی ها و کارخانه های سنتی تولید برنج سبب افزایش میزان ضایعات این محصول شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبداله مهاجر دارابی در جلسه شورای برنامه ریزی استان با اظهار اینکه بیشتر میزان تولید برنج در استان سنتی است گفت: همچنین شالیکوبی های استان سنتی است و سبب افزایش ضایعات می شود.

وی زنجیره تولید برنج در استان را امری مهم برای توسعه صادرات برشمرد و گفت: بیشتر کارخانه های تولید برنج در استان سنتی است و جهاد کشاورزی باید برای نوسازی واحدهای تولیدی برنامه ریزی کند.

مهاجر با اشاره به فصل برداشت مرکبات در استان عنوان کرد: هر سال جلسات زیادی در حوزه مرکبات در استان برگزار می شود و بخشی از مرکبات تولیدی در انبارها فاسد و پوسیده می شود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به راه اندازی پایانه در جویبار عنوان کرد: برای حل مشکل مرکبات استان باید پایانه ها وارد میدان شوند و مسائل فراروی آنان را برطرف کنیم.

وی با عنوان اینکه قرار بود امسال فاز اول پایانه جویبار تکمیل شود افزود: یکی از مسائل مهم ورود نیافتن در بازارهای هدف است و باید زمینه ها و بسترهای لازم برای حضور در بازارهای هدف را فراهم کنیم.

مهاجر صنایع تکمیلی و تبدیلی را از نیازهای حوزه مرکبات و صادرات آن بیان کرد و گفت: بسیاری از صنایع تکمیلی وابسته در رکود و خواب به سر می برند و باید در این بخش نیز برنامه ریزی شود.

وی با تأکید براینکه ذائقه مصرف کنندگان و بازار داخلی را شناسایی کنیم ادامه داد: متاسفانه نیازهای بازار مصرف را نمی شناسیم./

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *